Suporți grindă

Suporti metalici pentru grinda


(Suporti de grinda vizibili, papuci de grinda, saboti)

Se utilizeaza in urmatoarele situatii: pentru fixarea unei grinzi (orizontale) de un stalp sau perete vertical (din lemn, beton, etc.) ori pentru fixarea unei grinzi secundare de o grinda principala. Este recomandata utilizarea acestor tipuri de imbinari lemn-lemn deoarece sectiunea elementelor din lemn nu este afectata prin prelucrari specifice (frezare, chertare etc.)
Suporti grinda cu margini interioare

Suportii de grinda se aleg in functie de sectiunea lemnului si/sau sarcinile pe care urmeaza sa le preia. Suportii de grinda sunt prevazuti atat cu gauri de diametrul de 5 mm pentru fixarea cu cuie pe structura de lemn, cat si cu gauri de 13 mm pentru fixarea pe alte structuri decat cele din lemn (cu ajutorul tijelor filetate, diblurilor metalice expandabile etc.)
Daca latimea grinzilor de montat nu se potriveste (din motive de prelucrare, proiectare, buget,etc.) cu latimea suportilor de grinda cu margini exterioare sau interioare, se pot utiliza suportii de grinda din 2 elemente. Cand se doreste montarea unei grinzi langa un perete sau stalp existent se pot utiliza suportii de grinda cu margini interioare.


Avantajele produselor noastre:

● marcaj CE ● agrement ETA ● galvanizare 20 microni ● grosime minima 2 mm ● grosime constanta pe toata suprafata
● varianta INOX

Nume

Tabel Lista

36 pe pagina

Articole 1 pana la 36 din 63 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Nume

Tabel Lista

36 pe pagina

Articole 1 pana la 36 din 63 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2